Ny toppbloggare: Mad About Tea

För ett tag sedan gick vi ut och efterlyste fler toppbloggare till Ruff Diamonds Crew. Nu står det klart att en av de nya crewmedlemmarna är Susanne som har bloggen Mad About Tea.

Missa inte den här intervjun med vårt härliga nya tillskott!!

 

Namn: Susanne (MadAboutTea) Ekholm

Bor: Ronneby, Blekinge 

Blogg: MadAboutTea.se

Instagram: MadAboutTea

 

1. Vad skriver du om på din blogg?

Allt möjligt som händer och sker i mitt liv, tankar, funderingar, drömmar osv. Skriver även lite om mitt intresse för fotografering.

 

2. Hur skulle du beskriva din stil?

Hmm bra fråga! Har alltid funderar mycket på det här då jag inte riktigt tycker att min stil stämmer in under någon speciell kategori. Jag klär mig ju i det jag tycker är snyggt helt enkelt, dock får jag inspiration från olika japanska stilar och skulle jag tvunget sätta mig själv under en speciell stil så tror jag nog att pastelgoth skulle vara den som passar bäst in på min stil.

 

 

3. Vad gör du en ledig dag?

Haha oj en ledig dag! Jag har oftast något inplanerat på mina lediga dagar. Oftast består det av typ tråkiga grejer som att städa, tvätt osv men också lite roliga saker som att försöka hinna umgås med vänner och familj. Jag är inte typen som sitter hemma och chillar en hel dag bara för att jag är ledig utan jag vill göra saker!

 

4. Vilka är dina mest populära inlägg? 

Alla mina Look of (outfit bilder på mig) inlägg brukar vara väldigt populära. Även inläggen där jag tipsar om lite annorlunda plagg och vart man kan köpa dem.

 

 

5. Nämn tre saker om dig som de flesta inte vet?

  • Jag har haft piercing i ögonbrynet 2 gånger, första gången fastnade den i tröjan och andra gången växte den helt enkelt ut.
  • När jag gick i lekis spräckte jag läppen en vinter när jag och min storasyster samt hennes kompis skulle åka skridskor på gölen hemma hos mina föräldrar.
  • Jag hatar banan. Får krypningar i kroppen av att ens tänka på denna frukt! Dock måste jag i mitt jobb ibland handskas med denna vidriga frukt...

 

KOLLA IN SUSANNES HÄRLIGA BLOGG HÄR!

 

 

Background designed by Freepik