Ruff Diamonds söker nya toppbloggare!

Hej, Jag heter Anna Munkhammar och driver bloggen Boden By Night. Jag vet att vi är många som gillar idén bakom Ruff Diamonds och nu kommer jag att blåsa liv i sidan som ny redaktör!

 

Mitt uppdrag är att jobba för att Ruff Diamonds uppdateras och blir en samlingspunkt för oss alternativa bloggare.

 

Jag hoppas att ni vill vara med och hjälpa till genom att tipsa mig om bra blogginlägg både från era egna bloggar och från era favoriter. Utöver redaktör är jag också en av de nya toppbloggarna, men vi behöver fler eller hur? 

 

 

Jag kommer att plocka in fler bloggare till Ruff Diamonds crew. Känner du att din blogg skulle passa in så är det med andra ord ett bra läge att berätta det för mig! 

 

 

Maila mig och skriv vad som är unikt med just din blogg och varför du vill bli en Ruff Diamond. Vi kommer att gå igenom alla ansökningar och plocka ut några toppbloggare.

Maila din ansökan till: anna.munkhammar@bodenbynight.se

 

Som toppbloggare på Ruff Diamonds får du PRO av Blogg.se om du inte redan har det (annonser kommer att synas på din blogg), du läggs in i Ruff Diamonds-widgeten på de andra RD-bloggarna för att öka klicken in till din härliga blogg, du syns på RD-sajten och har möjlighet att skriva artikler som delas i bloggs kanaler. 

 

Background designed by Freepik