Nytt år = ny pepp här på Ruff Diamonds!

Hej alla fina, coola, grymma, fantastiska personer som hänger här på Ruff Diamonds-sajten. 

Jag heter Caty och är en av de bloggare som tillsammans med Blogg.se startade den här sidan med en dröm om att skapa en plats på nätet för bloggare och läsare som vill göra skillnad. Som vill vara sig själva till 100%, som vill inspirera varandra, lyfta varandra istället för att konkurrera, peppa varandra när vi har en dålig dag, skapa plats för diskussion med högt i tak och med värme och kärlek.

Nu har 2016 kickat igång och det ska den här sajten också göra. Mig kommer ni att få höra från varje vecka och dom andra crew-medlemmarna kommer också hålla er uppdaterade. Men vi är på ständig jakt efter intressanta blogginlägg & artiklar. Har DU en blogg? Vill du bidra med inlägg till sidan eller få dina inlägg publicerade här på Ruff Diamonds inför alla läsare? Eller har du andra tankar & idéer? Tveka inte att höra av dig till oss! 

Längtar efter att se alla uppdateringar från crew'et och från ER. Vi gör den här sidan tillsammans! Från oss alla - till oss alla - ett riktigt gott nytt Ruff Diamond år!! 

Background designed by Freepik